Michel Castenholt instruerer Ganløserevyen 2018
Michel Castenholt har sagt ja til endnu engang at instruere Ganløse Revyen. Revyen har tidligere haft den store fornøjelse at have Michel som instruktør på revyen, nemlig i perioden 2011 – 2014.
Både anmelderne og Ganløse revyens publikum holder meget af Michels fantastiske humor, som man har kunnet opleve rundt omkring i det danske revylandskab både som instruktør og skuespiller. Sidste år tog han dog en afstikker fra revy-genren, idet har turnerede rundt i hele landet med Søren Østergaard i Zirkus Nemo.

”Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Ganløse Revyen, for der er en helt speciel skøn atmosfære på Ganløse Kro” siger Michel og fortsætter: ”Min ambition er at lave en skidesjov revy, der selvfølgelig også gerne må have noget bid, men frem for alt synes jeg, at en revy skal være sjov. Der nok at tage stilling til i hverdagen, og vi har alle indimellem brug for et pusterum, så derfor vil humor og grin være et par af nøgleordene i årets revy”

SE HER: Oplevelses gavekort

Holdet bag Ganløse revyen 2018

Det er Michel der har samle holdet til revyen 2018, der består af Camille-Cathrine Rommedahl, Liselotte Krogager, Martin Knudsen og Kapelmester Søren Sebber.

Camille-Cathrine Rommedahl er et helt nyt navn på Ganløse Kro,. Camille-Cathrine er uddannet musicalskuespiller. Og selvom de fleste nok kender hende fra film og tv-serier, som f.eks. Partiets Mand, Max Pinlig 2 og Sjit Happens, så er det mest på teateret hun slår sine folder. Hun har siden 2010 næsten været fast inventar på Det Ny Teater, hvor hun har medvirket i forestillinger som Anythings Goes, Jekkyll and Hyde, Beauty and The Beast, Crazy for You og mange flere.

Liselotte Krogager var også med i Ganløse Revyen 2017. Liselotte er mest kendt fra teateret, hvor hun blandt andet er kvinden bag en række anmelderroste kaberater, som “Længe leve Liva”, “Hej Lily!” og “Sønck en gang”.  Men Liselotte er også erfaren på revyscenen fra blandt andet Rottefælderevyen, Vildbjerg Revyen og Hurup Revyen. Liselotte kommer med en fanatisk stemme, en stor portion humor og er en dygtig fortolker.

Martin Knudsen er et kendt ansigt på scenen i Ganløse. Der er den ene halvdel af duoen Stine og Martin,
som har underholdt på Ganløse Kro til Grisefest, Oktoberfest og Julefrokoster. Men Martin er meget mere end det. Ud over han er en fantastisk sanger, som kan opleves både solo, og sammen med bland andet Kirsten Siggaard, så har han også stået på scenen i flere revyer og shows. Man har kunne opleve Martin i Skagen Revyen, Tivoli Cabaret, Grøften Show og Dinner & SHOW flere steder i landet.

Året kapelmester Søren Sebber er en garvet musiker, komponist og kapelmester. Udover sine egne
udgivelser, så har han været stor bidragsyder til andres. Der udover har været med i Dean Michael Show med Michael Carøe, Kapelmester for Amin Jensen, medvirket i orkesteret til Dansk Melodi Grand Prix. Og inden for meget kort tid kan man opleve ham på Kroen sammen med Lune Carlsen, som han optræder i hele landet med. Men sommeren 2018 finder man ham på Ganløse Kro

Fakta om Ganløse revyen 2018

HVOR:Ganløse Kro Bygaden 30 3660 Stenløse.

HVORNÅR: 17. juni – 31. august 2018

www.ganlosekro.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.