OM SCENENYT.DK

Scenenyt.dk bringer artikler om scenekunst som for eksempel: Teater, koncerter, danseforestillinger og events. Scenenyt er dit internet-magasin om scenekunst som musical, revy og show.

På scenenyt kan du finde artikler vedrørende de mange tilbud, der er til dig der gerne vil se en forestilling. Det er meget at vælge iblandt de mange tilbud inden for stort set alle genre inden for scenekunst. Der er forestillinger for både børn og voksne, ligesom der er forestillinger for både den garvede teatergænger og får dem som næsten aldrig før har sat sine ben i et teater.

Et af Scenenyt.dk ´s formål er at, prøve at gøre teater og scenekunst til hvermands eje, og beskrive den mangfoldighed der er inden for scenekunst, også for den utrænede teatergænger.

På scenenyt.dk, kan du finde artikler om de forestillinger der findes inden for teater og scenekunst lige nu, men der er også artikler som rammer meget bredere, for eksempel hvor du finder scenekunst oplevelser,  og så er der gratis materiale og ideer til undervisning i drama.  (Er i støbeskeen og kommer ca. 4. nov. 2018) 

Hvem står bag scenenyt.dk

Bag scenenyt,dk står Jan Eberhardt, der har en fortid som blandt andet skuespiller og instruktør, med opgaver inden for teater, revy og show, samt film og TV. På Cv-ét kan han også skrive teaterleder, da han i en periode, fra 2006-2012, drev det lille morskabs- og familieteater, Teatret Bag Kroen.

“Det var som teaterleder at jeg fandt ud af at der manglede et forum, for de mennesker der ikke normalt gik i teatret, men som af den ene eller anden grund ville se en forestilling. Ofte var de hjemmesider der var til rådighed vedrørende teater, uoverskuelige eller skrevet til mennesker der i forvejen var teaterinteresseret. Jeg så et behov for at den “almindelige dansker”, skulle have en mulighed for at se, teater er meget mere end Det Kongelige Teater, eksperimenterende teater eller forstillinger som man skal have teater viden, for at kunne forstå”.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.