SATIE MED VENNER 2018 – FORÅRSKONCERTER I APRIL
TRIO SATIE består af en lidt usædvanlig trio-sammensætning: Isabel Piganiol, sopran, Lars Malther, kontrabas, og Ulla Habermann, klaver. Trioen der har spillet sammen siden 2008. I foråret 2018 har TRIO SATIE så altså 10 års jubilæum. Og det fejres ved at udgive en CD med Saties musik samt at afholde en konkurrence for unge musikere for at gøre dem interesseret i at studere værker af Satie. Og så bliver der verdenspremiere på Daniel Fladmoses musik med tekster af Eske K. Mathiesen. Der er lagt op til en helt særlig og festlig jubilæumskoncert den 21. april med både overraskelser og champagne.

Efter to succesfulde nytårskoncerter er TRIO SATIE nu snart klar til at byde velkommen til to forårskoncerter i april. Her vil det igen være Metronomen på Godthåbsvej på Frederiksberg, som lægger scene til. Derudover inviteres der samme sted også til musikkonkurrence for unge musikere, samt til koncert hos Det Danske Sangselskab.

Det er sjette år i træk, at den populære trio afholder koncertrækker på Frederiksberg, så det er efterhånden gået hen og blevet en tradition. Og ”Satie med venner” skal tages helt bogstaveligt, for trioen inviterer altid en masse spændende gæster med så som musikere, skuespillere, malere og dansere, som alle er med til at bidrage med deres bud på Saties franske verden. På den måde bliver alle koncerterne forskellige, alt efter hvilke gæster der deltager.

Koncertprogrammet med SATIE MED forår 2018:

17. marts klokken 12 – 18: Erik Satie-konkurrence
For unge musikere mellem 12 – 25 år. Jury: Tanja Birkelund, Søren Birkelund, Tove Lønskov, Margrete Enevold, Daniel Fladmose og TRIO SATIE.
Fri entré.

TRIO SATIE ønsker, at gøre unge musikere opmærksomme på Saties musikskat. Derfor er unge musikere mellem 12 og 25 år blevet inviteret til at deltage i en konkurrence om den bedste fortolkning af Saties musik. Der uddeles tre priser til de bedste unge musikere, som desuden får mulighed for at spille sammen med TRIO SATIE til jubilæumskoncerten 21. april. Konkurrencen er blevet til i samarbejde med Musikskoler og Det. Kgl. Danske musikkonservatorium.

18. marts klokken 15: Trio Satie på besøg hos Det Danske Sangselskab: Franske romancer
Sted: Det kongelige danske Musikkonservatorium
Sammen med Sibylle Glosted, Ulrich Stærk, Margaux de Valensart Schoenmaeckers m.fl.
Musik af: Debussy, Poulenc, Ravel og Satie.

14. april klokken 15: Forårskoncert 1
Program: Satie og Les Six: Koncerten byder på sprudlende fransk 1900-tals musik, hvor gæsterne er to af vore mest sublime musikere, som man her kan høre i et sjældent sammenspil. Trio Satie bakker op med flere franske toner – mere forår kan det ikke blive!
Medvirkende: Trioen + Tove Lønskov (klaver) og Toke Lund Christiansen (fløjte).

21. april klokken 15: Forårskoncert 2 / 10-års-jubilæumskoncert
Program: Lancering af CD med musik af Erik Satie, verdenspremiere på Daniel Fladmoses sange med tekst af Eske K. Mathiesen, og masser af Satie.
Medvirkende: Trioen + Marie Trolle Bonnesen (dans), Margrete Enevold (klaver), David Dencik (skuespiller), Gina McCormac (violin), Elisabeth Westenholz (klaver) samt prisvindere fra Satie-konkurrencen m.fl.

Fakta om koncerter med TRIO SATIE

HVOR: Metronomen, Godthåbsvej 33, Frederiksberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.