TEATER I DOBBELTSENGEN – forbudt for voksne!

Røde ører, blussende kinder og kilden i maven kan opleves, når Teater Graense-Loes, på Anemonen, griber fat i det allermest private rum, sengen, i en intim-forestilling for teenagere om den allerførste gang.

Kom med i seng med Graense-Loes, hvor tanker og forestillinger om den seksuelle debut iscenesættes og deles under dynen. LOVE ME TENDER er en rå og romantisk intim-forestilling for en lille gruppe af gangen, for der skal være plads til alle i dobbeltsengen. Sammen undersøger vi lyst, skam, nysgerrighed, præstation og grænser i det skrøbelige møde med et andet menneske.

Artiklen fortsætter efter annoncen


“LOVE ME TENDER er en forestilling, der udfordrer sit publikum. Vi synes, det er vigtigt i denne tid at finde modet til at turde udsætte sig for livet. Deroppe i sengen udsætter vi os for nærheden, for hinanden – både publikum og os på scenen – vi kommer helt tæt på tanker, spørgsmål og forviklede forventninger. Vi overskrider grænser og lærer dem samtidig at kende. Teatret tilbyder et særligt refleksions- og intimitetsrum, som vi mangler i en tid, hvor vi gemmer os alene bag skærme, bag præstationsangst og bag alverdens muligheder, der giver støj på nærværet. Med LOVE ME TENDER kan vi næsten ikke komme tættere på,” fortæller skuespiller Katrine Karlsen og scenograf Sissel Romme Christensen, der står bag Teater Graense-Loes.

SÆRFORESTILLING: Forbudt for voksne!

Lørdag den 10. marts kl. 17 er FORBUDT FOR VOKSNE. Denne eftermiddag er en særforestilling kun er en oplevelse for dem, det hele drejer sig om – de unge. Tag dine venner og veninder med og oplev en hyggelig og garanteret sjov aften i teatret.

Teatrene bag LOVE ME TENDER

Graense-Loes er punk-poetisk ungdomsteater. Graense-Loes iscenesætter det skræmmende, smertefulde, sårbare og smukke ved at være menneske i dag og favner de unge lige der, hvor livet slår koldbøtter. Graense-Loes har eksisteret siden 2005.

Anemonen er et nyt Scenekunsthus for børn i alle aldre. I 2016/17 gennemgik Anemone Teatret (stiftet 1984), et generationsskifte i ledelsen, og markerede dette med nye kunstneriske visioner og et navneskift til Anemonen. Det nye scenekunsthus skal bruges bredere, til flere scenekunstneriske aktiviteter og til et større aldersspænd. Især samarbejdet med Teater Graense-Loes er en markant materialisering af det nye Anemonens kunstneriske profil og satsning på en helt ny målgruppe – de unge.

Fakta om LOVE ME TENDER

HVOR: Anemonen, Suhmsgade 4, København K

HVORNÅR: 2. – 10. marts 2018

På scenen: skuespillerinde Katrine Karlsen, scenograf Sissel Romme Christensen og rekvisitør Pernille Lehnert.

Komponist: Andreas Busk

Koreograf: Adelaide Bentzon

Produktionskoordinator: Emil H. Christiansen

Mentor og konsulent: Catherine Poher

Dramaturgisk konsulent: Jette Lund

Praktikanter: Anja Vever, Vanessa Jagna Hoff Levinsen og Klara Løvenrose

Grafiker: Sarah Williams

Video og teaser: Emilie Eide

Bygger: Mikael Jørgensen

Pressefoto: Per Morten Abrahamsen

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.