Teater V: “John Lennon er død”

Teaterforestillingen “John Lennon er død” af Sophie Zinckernagel, der spilles på Teater V i oktober og november 2018, er vinderen af Dramatisk Debut 2018. Dramatisk Debut er en af dansk teaters store dramatikerkonkurrence for debutanter. Idéen med konkurrencen er at give spirende dramatikere mulighed for at få et stykke sat op på et teater.

Handlingen i “John Lennon er død”

Teater forestillingen “John Lennon er død”  blev beskrevet som  gravkold og urkomisk omgang resignations-dramatik,  da Sophie Zinckernagel, blev kåret som vinder af Dramatisk Debut 2018 . Og gravkoldt og urkomisk er netop hvad Teater V lover det bliver når tæppet går op og publikum møder John Lennon.  Han sidder på sin faste barstol i en stripklubversion af skærsilden, desillusioneret, drikkende whisky og det har han gjort i 38 år. Siden sin død i 1980 har han siddet på den samme rådne barstol og det har gjort ham bitter. Derfor er han heller ikke specielt snakkesalig, da 19 årige Fanny Viola Rose-Mynte Maria Christophersen Kristensen Hansen, dukker op i skærsilden. Spørgsmålet er så, kan Fannys barnlige uskyld puste liv i en død idealisme, eller er Lennon blevet for dumt et svin af alle de år i skærsildens limbo? Og er han overhovedet til blondiner?

Fakta om ”John Lennon er død”

HVOR: Teater V, Prøvehallen, Porcelænstorvet 4, 2500 Valby

HVORNÅR:  28. oktober –  18. november 2018, Spiller onsdag til fredag kl. 20, lørdag kl. 17 og søndag kl. 16

Medvirkende: Gerard Carey Bidstrup, Anna Stokholm, Charlotte Munksgaard, Peter Zandersen og Piroska Eulalia Avila Ingemann

Instruktion: Emil

Manuskript: Sophie Zinckernagel

Forestillingen er en voksenforestilling. Varighed: 90 min. uden pause.

En mening om “Teater V: “John Lennon er død”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.