Tivoli afslører Lillefredag program 2018

Tivoli, der i 2018 runder 175 år, afslører snart hvad der kan opleves til årets Fredagsrock-program. Men allerede nu  løftes sløret for hvad der kan opleves til årets Lillefredag-program, med navne som Hjalmer, Maximillian, Nelson Can og Skinz til mere garvede typer som Aura, Jacob Bellens og Klumpen & Raske Penge. Til lillefredag kan opleves 23 weekend-warm-up-koncerter hver torsdag aften kl. 19.00 på Orangeriet i Tivoli. Lillefredag på Orangeriet kan opleves første gang torsdag den 19. april med August Rosenbaum.

Med tusindvis af afspilninger på Spotify kommer flere af de unge bands og artister med selvtilliden helt i top. Det gælder eksempelvis trioen Ude Af Kontrol og makkerparret Fool, der har spillet Spotify ned. Anmeldere og musikskribenter har fået øjnene op for flere af artisterne. Sangerinden Jada spottes fx som det helt store talent i 2018 af både Gaffa og Soundvenue, der med sin seneste udgivelse Keep Cool har sat barren højt.

Tivolis programchef Rune Erbs Ledet siger om Lillefredag: ”København boomer af nye events og venues, der spirer op i disse år, og det lader til at publikumsgrundlaget er umætteligt, så længe konceptet har kant og kvalitet. Det betyder også en skærpet, og sund konkurrence for både arrangører og musikbranche. Tusindvis af dedikerede publikummer kom forbi Orangeriet sidste år, og det betragter vi som en blåstempling af vores nye musiktiltag.”

Artiklen fortsætter under annoncen


Nyere og mere kendte toner i Tivoli

Størstedelen af årets Lillefredag-program er karakteriseret ved at repræsentere den ny musik og kæmpe talentmasse, som dansk musikliv lige nu byder på. For en håndfuld af de optrædende til Lillefredag er ingen nærmere introduktion nødvendig. Her er lydmuren brudt, og det er Aura et godt eksempel på. Som eneste dansker har hun ligget nummer 1 på den tyske hitliste. Musikeren Hjalmar kan ikke løbe fra sit fædrene ophav; Kim Larsen, og Hjalmar har allerede begejstret livepublikum på scener rundt i landet.

Program for Tivoli´s Lillefredag 2018

April

19. april August Rosenbaum
26. april Ude Af Kontrol

Maj

3. maj Jada
10. maj Fool
17. maj Maximillian
24. maj Liive
31. maj Nelson Can

Juni

7. juni First Hate
14. juni Iris Gold
21. juni Goss
28. juni Jacob Bellens

Juli

5. juli Aura
12. juli M.I.L.K.
19. juli Kippenberger
26. juli Fraads

August

2. august Drew
9. august Masasolo
16. august True Nord
23. august Hjalmer
30. august Klumpen & Raske Penge

September

6. september Fribytterdrømme
13. september Skinz
20. september Louis Samson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.